08 07.2014

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην Ισραηλινή Πρεσβεία - Πέμπτη 10/7, 6:30μμ

Δημοσιεύτηκε στην κατηγορία Νέα - Ανακοινώσεις
Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην Ισραηλινή Πρεσβεία - Πέμπτη 10/7, 6:30μμ
Εδώ και ένα μήνα το Ισραήλ έχει ξεκινήσει ένα πογκρόμ επιδρομών σε σπίτια, μαζικές συλλήψεις και επιθέσεις εναντίον Παλαιστινίων στη Δυτική Όχθη ενώ συνεχίζει να βομβαρδίζει τη Λωρίδα της Γάζας, σκοτώνοντας και τραυματίζοντας δεκάδες Παλαιστίνιους, μεταξύ των οποίων αμάχους και παιδιά, συνεχίζοντας τη φασιστική τακτική της συλλογικής τιμωρίας.


Την Τρίτη 8 Ιουλίου το Ισραήλ ανακοίνωσε νέα στρατιωτική επιχείρηση εναντίον της Λωρίδας της Γάζας με όνομα "Αιχμή Προστασίας", την τρίτη τα τελευταία έξι χρόνια. Οι προηγούμενες δύο ισραηλινές επιθέσεις το 2008 και το 2012 άφησαν πάνω από 1500 Παλαιστίνιους νεκρούς, από τους οποίους οι περισσότεροι ήταν πολίτες.

Για ακόμα μια φορά η διεθνής κοινότητα προκλητικά σιωπά απέναντι στη συλλογική αυτή τιμωρία των Παλαιστινίων και τους δολοφονικούς βομβαρδισμούς εναντίον τους από το φασιστικό κράτος του Ισραήλ,παρακολουθώντας με απάθεια το διαρκές έγκλημα που συντελείται και το οποίο έχει όλα τα χαρακτηριστικά της γενοκτονίας. Παρόμοια στάση κρατούν τόσο οι κυβερνήσεις της Ελλάδας, βρίσκοντας στο πρόσωπο του Ισραήλ έναν στρατηγικό σύμμαχο, όσο και τα κυρίαρχα ΜΜΕ, βάζοντας στον ίδιο σάκο κατακτητή και κατακτημένο και εξισώνοντας θύτη και θύμα.

Στη νέα αυτή προκλητική επίθεση του Ισραήλ απέναντι σε ολόκληρη την Παλαιστίνη, η Πρωτοβουλία "Ένα Καράβι για τη Γάζα" στηρίζει τον αγώνα του παλαιστινιακού λαού εναντίον της ισραηλινής κατοχής και καλεί σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας, μαζί με άλλες συλλογικότητες, έξω από την ισραηλινή Πρεσβεία, την Πέμπτη 10 Ιουλίου στις 6:30μμ

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΟΥ ΛΑΟΥ

ΝΑ ΔΟΘΕΙ ΕΝΑ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΤΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΣΤΗΝ ΙΣΡΑΗΛΙΝΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ (Λεωφ. Κηφισίας & Κατεχάκη),
ΠΕΜΠΤΗ 10 ΙΟΥΛΙΟΥ, 6.30 μ.μ.
Τελευταία ενημέρωση Τρίτη, 08 Ιούλιος 2014 21:49