26 05.2010

Σιωνιστικό κράτος: Συνεχείς απειλές ενάντια στο Στόλο της Ελευθερίας

Δημοσιεύτηκε στην κατηγορία Ειδήσεις
Συνεχίζουν τις απειλές ενάντια στο «Στόλο της Ελευθερίας» οι σιωνιστικές αρχές. «Ο κατάπλους στη Λωρίδα της Γάζας θα εμποδιστεί με κάθε τρόπο», επανέλαβε και χτες εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών του Ισραήλ, αναφερόμενος στο Στόλο της Ελευθερίας, που βρίσκεται ήδη εν πλω προς το σημείο συγκέντρωσης, στα διεθνή ύδατα της Μεσογείου, απ’ όπου θα ξεκινήσει σε σχηματισμό για το τελικό ταξίδι προς το λιμάνι της Γάζας.

Επίσης, εφημερίδες του Ισραήλ ανέφεραν ότι έχει ήδη στηθεί κέντρο κράτησης για τους επιβάτες του Στόλου της Ελευθερίας, ενώ η εντολή, μέχρι στιγμής, είναι να μην επιτραπεί στα πλοία να εισέλθουν στα χωρικά ύδατα της περιοχής.

Στο ζήτημα παρενέβη και ο υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας, που συνέστησε εκατέρωθεν (;) ηρεμία, ενώ κάλεσε το Ισραήλ να επιτρέψει την είσοδο της βοήθειας στη Λωρίδα της Γάζας. Η Τουρκία υποστηρίζει την εξωτερική πολιτική της στην περιοχή. Στην Ελλάδα, την ώρα που ξακινούσαν η «Ελεύθερη Μεσόγειος» και η «Σφενδόνη» τον πλουν τους προς τη Γάζα, ξεκινούσε η κοινή ελληνο-ισραηλινή αεροπορική άσκηση «Μίνωας 2010»! Ο Ελληνικός λαός, μέσω της Πρωτοβουλίας «Ενα Καράβι για τη Γάζα», πλέει πος τη Γάζα, για να σπάσει το βάρβαρο αποκλεισμό της και να μεταφέρει μήνυμα αλληλεγγύης στον αδελφό Παλαιστινιακό λαό, και την ίδια ώρα η ελληνική κυβέρνηση κάνει κοινά στρατιωτικά γυμνάσια με το Ισραήλ!
Τελευταία ενημέρωση Τετάρτη, 26 Μάιος 2010 13:20