27 04.2010

Ανακοίνωση της Επιτροπής Πρωτοβουλίας Ιωαννίνων "Ένα καράβι για τη Γάζα"

Δημοσιεύτηκε στην κατηγορία Δελτία Τύπου
Την προηγούμενη εβδομάδα (20-22 Απριλίου), με την ουσιαστική βοήθεια των φίλων συναγωνιστών Ισμάτ Σάμπρι & Δημήτρη Πλειώνη, η Γιαννιώτικη επιτροπή πρωτοβουλίας "ΕΝΑ ΚΑΡΑΒΙ ΓΙΑ ΤΗ ΓΑΖΑ" όργωσε την περιοχή, δημοσιοποιώντας την κατάσταση που επικρατεί σήμερα στη Γάζα, αλλά και ζητώντας την αναγκαία υλική βοήθεια των Ιωαννίνων, για την αποστολή που προετοιμάζεται με τον πιο μαζικό και πρωτόγνωρο τρόπο, για ένα ταξίδι ζωής κι ελπίδας.

Η ανταπόκριση ήταν τέτοια που μας γεμίζει περηφάνια για την πόλη μας, με το σύνολο των φορέων & της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, των συλλόγων, των εργαζόμενων και της νεολαίας να δίνουν απ' το υστέρημά τους, να πασχίζουν να μεγαλώσει η βοήθεια και να ανακαλύπτουν νέες μορφές αλληλεγγύης για το επόμενο διάστημα. Μια τέτοια δράση ήδη βρίσκεται στα σκαριά κι είμαστε σίγουροι ότι θα αγκαλιαστεί κι αυτή πλατιά, όπως της αξίζει. 'Οπως αξίζει στους Παλαιστίνιους, να σταθούν πλάι τους οι λαοί, για να κερδίσουν τη γη, τον αέρα, το νερό και τη λευτεριά τους.
Ευχαριστούμε τους φορείς, τους εργαζόμενους, τη νεολαία, τους αιρετούς & τους εργαζόμενους στα μ.μ.ε. της πόλης για τη ζεστή αγκαλιά που έδωσαν, την στάση που κρατήσαν αυτές τις μέρες και την επιβεβαίωση & ανανέωση των σχέσεων φιλίας κι αλληλεγγύης μας με τον βασανισμένο τούτο λαό, που έτσι κι αλλιώς, έρχονται από πολύ μακριά.Η Επιτροπή Πρωτοβουλίας Ιωαννίνων "ΕΝΑ ΚΑΡΑΒΙ ΓΙΑ ΤΗ ΓΑΖΑ"
Τελευταία ενημέρωση Τρίτη, 27 Απρίλιος 2010 11:46