21 03.2012

Εκδήλωση «Al-Quds: η Γη της Ιερουσαλήμ»

Δημοσιεύτηκε στην κατηγορία Νέα - Ανακοινώσεις
Εκδήλωση «Al-Quds: η Γη της Ιερουσαλήμ»
Global March to Jerusalem – Ημέρα της Γης

Παρασκευή 30.03.2012

στον χώρο πολιτισμού @Ρουφ
Κωνσταντινουπόλεως 10 & Ανδρονίκου 18


Η Πρωτοβουλία «Ένα Καράβι για τη Γάζα» και ο Σύλλογος «ΙΝΤΙΦΑΝΤΑ» με αφορμή το Global March to Jerusalem και την Ημέρα της Παλαιστινιακής Γης, σας προσκαλούν την Παρασκευή 30/3 στην εκδήλωση «Al-Quds: η Γη της Ιερουσαλήμ».

Η δράση Global March to Jerusalem, που θα πραγματοποιείται την ίδια μέρα, είναι μια διεθνής κίνηση μη βίαιης αντίστασης. Οι συμμετέχοντες θα κατευθυνθούν από διάφορα σημεία προς την Ιερουσαλήμ, εκφράζοντας αλληλεγγύη στους Παλαιστινίους,  διαμαρτυρόμενοι κατά της συνεχιζόμενης κατοχής της Ιερουσαλήμ και των υπόλοιπων παλαιστινιακών εδαφών.

Πρόγραμμα


20.00  - 20.30:
«Πρόβες – Rehearsals» (καλλιτεχνικό δρώμενο) Ομάδα: Bullet Proof - Moudad Lil Rasas

Το δρώμενο είναι μια μικρή παρουσίαση βασισμένη στα γεγονότα του 1976 στη Δυτική Όχθη για την Ημέρα της Γης των Παλαιστινίων. Τα μέλη της ομάδας, στην διαδικασία των προβών, μοιράζονται τα βιώματά τους με το κοινό, θέτοντας προβληματισμούς για την έλλειψη ή και την εκμετάλλευση της πολιτικής ευθύνης για αυτά που δημιουργούνται.

20.30: Συζήτηση για την Ιερουσαλήμ και το Global March to Jerusalem, με εισήγηση του Βαγγέλη Πισσία, από την Πρωτοβουλία «Ένα Καράβι για τη Γάζα», με θέμα «Ιερουσαλήμ και Ενδοχώρα» και παρέμβαση της Νόρμα Ρισμάουι και της Άντζελας Ιωαννίδου από το σύλλογο ΙΝΤΙΦΑΝΤΑ.

Παράλληλη σύνδεση με ανταποκρίσεις από το Global March to Jerusalem

Ώρα προσέλευσης: 19:45



Τελευταία ενημέρωση Πέμπτη, 22 Μάρτιος 2012 16:28
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ